robbert stroy
    Over Robbert

Ik,Freelance fotograaf Robbert Stroy (1980) studeerde af aan de Fotovakschool Apeldoorn in journalistieke en documentairefotografie. Tijdens mijn vakopleiding leerde ik professioneel kijken, schrijven met licht en communiceren door compositie, contrasten en het vastleggen van emoties. Ik ontwikkel en bezit door studie en uitvoering het visueel beeld dat een vakfotograaf moet bezitten. Voor mijn klanten is alleen het beste eindresultaat goed genoeg. Ik ben geliefd bij verschillende opdrachtgevers door mijn jarenlange ervaring. Het werken naar de wensen van de klant. Betrouwbaarheid, vakkennis, creativiteit, continuiteit fotografische kwaliteit, snelle levering en tarieven op maat.

Ik, Freelance fotograaf Robbert Stroy werk uitsluitend met professionele cameraapparatuur van Nikon om u de hoogst haalbare kwaliteit fotografie te leveren en ben als beroepsfotograaf aangesloten bij NPS (Nikon Professional Services).

U heeft al aardig wat informatie over mij. Graag laat ik u de kwaliteit zien in plaats van dat u het leest. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer +31(0)6 42 71 91 09 of via de contactpagina.